На ринок Європи виходить електромобіль Nammi Box

На ринок Європи виходить електромобіль Nammi Box

26 серпня 2024
0

Китайська компанія Dongfeng розширює свій модельний ряд на ринку Європи. Вона запускає в продаж новий електромобіль під назвою Nammi Box, який складе конкуренцію Citroen e-C3.

Nammi Box має стильний і сучасний вигляд. У нього кузов із плавними обтічними лініями, оригінальною світлодіодною оптикою, виразним переднім бампером із широким повітрозабірником і вбудованими дверними ручками. У моделі двоколірне забарвлення кузова, безрамкові вікна і накладки на бічні дверях.

Салон моделі має не менш ефектний вигляд. До його оснащення увійшла цифрова панель приладів, великий екран мультимедійної системи, розташований у центрі передньої панелі, рульове колесо в двокольоровому шкіряному обплетенні та центральна консоль, що «ширяє», з великою кількістю місць для зберігання речей. Є слот для бездротової зарядки смартфона.

Побудований Nammi Box на платформі S3 і оснащений одним електромотором потужністю 94 к.с. Запас ходу в 311 км забезпечує батарея на 42,3 кВтг. Пізніше запропонують модель із батареєю на 31,5 кВтг. Першим ринком, де запропонують електрокар стане Швейцарія. Вартість на новинку стартує від 23 тисяч євро.

Джерело: Авто Центр
Фото: Motor1

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація