На ринок виходить найдоступніший електромобіль Mitsubishi

На ринок виходить найдоступніший електромобіль Mitsubishi

27 листопада 2023
0

На європейський ринок виходить новий Mitsubishi Minicab-MiEV. Мініатюрний 3,4-метровий міський електромобіль повернули на ринок минулого року, а тепер він пройшов модернізацію. Його подробиці розкрили на офіційному сайті Mitsubishi.

Головна відмінність Mitsubishi Minicab-MiEV 2024 модельного року - повністю нова силова установка. Електрокар отримав мотор на 42 к.с. і 195 Нм, а також збільшену акумуляторну батарею ємністю 20 кВт.год.

Запас ходу мінівена зріс зі 133 до 180 км. Зарядити електромобіль Mitsubishi Minicab-MiEV у домашніх умовах можна за 7,5 годин, а від швидкої станції на 80% - за 42 хвилини.

Крім того, розширено комплектацію Mitsubishi Minicab-MiEV - з'явилися парктронік, системи автоматичного гальмування, контролю смуги руху та управління світлом фар. Комфорт їзди підвищили нові задні амортизатори.

Дизайн Mitsubishi Minicab-MiEV не змінився. Як і раніше, японський електрокар доступний у двомісній вантажній версії за 2 431 000 ієн ($16 300) і чотиримісному пасажирському варіанті вартістю 2 481 000 ієн ($16 640), тобто він дешевший за Renault Duster. Незабаром стартує експорт моделі.

Джерело: Фокус
Фото: autoevolution

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація