На ринок виходить преміальний сімейний кросовер Toyota

На ринок виходить преміальний сімейний кросовер Toyota

08 червня 2024
0

Нова Toyota Crown Signia надходить у продажу. Першими її зможуть придбати американці - модель дебютує в США та Канаді. Про це повідомляється на офіційному сайті японського автовиробника.

Ціна Toyota Crown Signia в США стартує з 44 985 доларів. Базова версія XLE добре укомплектована - 19-дюймові диски, шкіряний салон, електроприводи крісел та дверей багажника, камери кругового огляду, підігрів сидінь та керма.

Варіант Limited ($47 990) отримав панорамний дах, акустику JBL з 11 динаміками, вентиляцію передніх і підігрів задніх крісел. Пакет Technology додає паркувальний автопілот та систему напівавтономного руху.

Нагадаємо, що моделі з преміальної лінійки Crown займають нішу між Toyota і Lexus. Нова Toyota Crown Signia - п'ятимісний сімейний кросовер довжиною 4,93 м. У нього оригінальний дизайн, а в салоні на передній панелі встановлено два дисплеї.

Усі Toyota Crown Signia 2024 оснащені повнопривідною гібридною установкою на 245 к.с. із 2,5-літровою бензиновою четвіркою та двома електромоторами. Кросовер витрачає 6,5 л/100 км у змішаному циклі.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація