На службу ЗСУ стануть бронемашини Panthera T6

На службу ЗСУ стануть бронемашини Panthera T6

30 грудня 2022
0

В Україну продовжує заїжджати різна військова техніка, яка має посилити бойову міць наших захисників. Серед неї і бронеавтомобілі Panthera T6.

Броневики, вкриті українським камуфляжем «піксель», помітили під час перевезення. Де саме зроблено фото техніки не називається. Також невідомо точну кількість машин та хто їх передав Україні. На опублікованому аналітичним виданням Ukraine Weapons Tracker знімку видно три одиниці Panthera T6.

Про передачу цієї техніки нашій країні ніхто не заявляв. Ймовірно, їх замовила та придбала Україна для нашої армії. Бронемашини Panthera T6 широко доступні на ринку озброєння, тому проблем з цим не мало виникнути. Розробила їх компанія Minerva Special Purpose Vehicles із ОАЕ.

Ці броньовики побудовані на базі пікапа Toyota Land Cruiser 79-серії і оснащені 4,0-літровим двигуном V6. Він працює в парі механічною коробкою передач та системою повного приводу. До переліку оснащення входить кулемет та камери, що покращують огляд, керувати якими можна дистанційно. Броня автомобіля здатна витримати обстріл зі штурмових гвинтівок та підрив двох ручних гранат одночасно.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація