На Сумщині здають в оренду пост ДАІ

На Сумщині здають в оренду пост ДАІ

02 вересня 2024
0

Двоповерхова будова на вулиці Сумській у селі Глибне вже не один рік стояла покинута. Використання патрульною поліцією цієї монументальної придорожньої споруди часів СРСР вважалося недоцільним.

Нині приміщення з характерними ознаками «без вікон, без дверей» за технічним станом визнано задовільним. Про це з посиланням на ФДМУ сповістила Сумська ОВА на своєму сайті.

Регіональне відділення ФДМУ по Полтавській та Сумській областях вирішило, що колишній пост ДАІ має приносити прибутки, а не стояти без діла. Рішення про передачу в оренду усієї споруди, як видно з додатка до наказу №416 від 31.07.2024 року по майновому відомству, передбачає аукціон з покроковим зниженням стартової орендної плати.

Аукціон має відбутися у вівторок, 3 вересня. В документі сказано, що первинна балансова вартість об’єкта загальною та корисною площею 39,8 кв. м становить 54 405 грн, а залишкова - 2 238 грн.

І хоча стан споруди визнано задовільним, тут відсутнє світло, водозабезпечення та каналізація, немає телекомунікацій, частково спиляні сходи на другий поверх. Двері та вікна також не помічені.

За умовами оренди, майновий комплекс у вигляді однієї споруди, що стоїть на балансі Головного управління Національної поліції у Сумській області, може використовуватися за будь-яким цільовим призначенням. Найкраще в цьому місці буде працювати кафе.

Джерело: 24tv.ua
Фото: Google maps

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація