На тестах помічено Mercedes-Benz Actros наступного покоління

На тестах помічено Mercedes-Benz Actros наступного покоління

04 серпня 2022
0

На дорогах Німеччини місцеві папараці зняли на випробуваннях новітній Mercedes-Benz Actros. Попри строкатий камуфляж, можна побачити кілька важливих змін. Почнемо з того, що кабіна трохи посунута вперед. Річ у тім, що з вересня 2020 року набув чинності новий регламент ЄС, який дозволяє подовжувати кабіну вантажівок на 90 мм, за умови, що це покращує аеродинаміку і підвищує безпеку.

Новий Actros також отримає і збільшену решітку радіатора, що свідчить про ефективнішу систему охолодження. Фірмову емблему у вигляді трипроменевої зірки розмістять ще вище. Суттєво видозмінено і передній бампер з фарами. Цікаво, що обидві вхідні сходинки тепер відкриті (як на Scania), замість однієї на нинішній моделі.

Як помітили журналісти іспанського видання En Transporte, цей прототип, мабуть, побудований досить давно, оскільки на ньому замість дзеркал встановлено систему камер MirrorCam ще першого покоління, хоча на серійних Actros нещодавно з'явилася вже оновлена її версія.

Офіційної інформації про дату прем'єри Mercedes-Benz Actros поки що немає, але не виключено, що нову модель можуть показати на майбутньому автосалоні IAA Transportation 2022 в Ганновері. Нагадаємо, що саме на «домашній» виставці IAA 2018 відбувся світовий дебют моделі Actros останньої генерації, яка завоювала почесне звання «Міжнародна вантажівка року 2020».

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація