На тисячах Ferrari виявили проблеми з гальмами

На тисячах Ferrari виявили проблеми з гальмами

22 квітня 2022
0

Компанія Ferrari оголосила про масштабне відкликання у Китаї. Під сервісну акцію потрапили 2222 автомобілі, у яких можуть бути серйозні проблеми з гальмами: це 458 Italia, 458 Speciale, 458 Speciale A, 458 Spider, 488 GTB і 488 Spider, вироблені в період з 2 березня 2010 року до 12 березня завезені на територію КНР. Приблизно стільки суперкарів італійської марки всіх моделей було продано в Китаї за останні чотири роки.

Причиною настільки великої як для Ferrari «акції» став ризик витоку гальмівної рідини. Це може призвести до зниження ефективності гальмування або повної відмови гальм, йдеться у повідомленні місцевого регулятора.

Сервісна кампанія стартує 30 травня, а до того часу власникам, які хочуть продовжувати користуватися автомобілями, рекомендують вести їх «з обережністю» і стежити за лампою низького рівня гальмівної рідини. Якщо вона спалахне, потрібно негайно зупинитися і викликати евакуатор.

Наприкінці минулого року Ferrari провела аналогічну «акцію» у США. Тоді в сервіс «запросили» власників усіх суперакарів моделей 458 та 488, випущених за 2009-2019 роки – тобто, 9985 автомобілів. Гальмівна система виробництва німецької Robert Bosch GmbH могла вийти з ладу через витік рідини, що збільшувало ризик ДТП.

Джерело: Bloomberg

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація