На торги виставили унікальний Chevrolet Corvette

На торги виставили унікальний Chevrolet Corvette

02 липня 2022
0

Аукціонний будинок Bring a Trailer проводить торги, в рамках яких з молотка збираються пустити незвичайний Chevrolet Corvette 1968 випуску. Спочатку модель була класичним родстером з відкритим верхом. Однак згодом спорткар переобладнали на тридверний універсал зі знімним дахом. Крім того, автомобіль отримав кастомний двигун. 

Через два роки після побудови, родстер потрапив до рук тюнерів з ательє Ecklers. На замовлення барабанщика неназваної рок-групи автомобіль перетворили на універсал для перевезення концертного обладнання.

Окрім збільшеного багажного відсіку, спорткар отримав розширювачі крил та кастомний капот. Крім того, інженери перемістили головну оптику під передній бампер, а труби вихлопної системи вивели вздовж бортів машини.

У 2012 році Corvette провели чергову модернізацію, в ході якої спорткар обладнали 9,4-літровим двигуном від GM Performance Parts, віддача якого завдяки новій системі впуску склала близько 700 кінських сил. Разом з агрегатом працює п'ятиступінчаста «механіка». На даний момент за рідкісний універсал зі дахом, що знімається, пропонують приблизно 16 тис. доларів.

Джерело: Bring a Trailer

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація