На торги виставили 34-річну Mazda 323F майже без пробігу

На торги виставили 34-річну Mazda 323F майже без пробігу

15 липня 2024
0

На eBay виставили на продаж раритетну Mazda 323F. Автомобіль із «гострим» клиноподібним кузовом та «злим» прищуром головної оптики 1990 року випуску оцінили у 17 950 євро (19 500 доларів).

У лістингу зазначено, що наразі Mazda 323F, на одометрі якої зафіксовано пробіг у 390 миль (близько 630 км), знаходиться у польському Кракові. Її привезли до цієї країни зі Швейцарії, де машина простояла на складі дилера Heinz Macchi довгі 34 роки. Пропонована Mazda жодного разу не виїжджала на дороги і ніколи не була зареєстрована, тобто наступний власник стане потенційно першим.

Відзначається, що світло-блакитна Mazda 323F знаходиться в ідеальному заводському стані. Її салон оздоблений велюром у тон кольору кузову і виглядає абсолютно недоторканим.

Під капотом авто встановлений 1,8-літровий атмосферний чотирициліндровий двигун, який працює у парі із системою переднього приводу та п'ятиступінчастою механічною коробкою передач. В оснащення входить гідропідсилювач керма та електролюк (з оригінальним аварійним інструментом).

Джерело: Авто Центр
Фото: eBay

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація