На український ринок невдовзі вийде нова Mazda CX-90

На український ринок невдовзі вийде нова Mazda CX-90

23 вересня 2023
1

В Україні з'явиться преміальний семимісний кросовер Mazda CX-90. Великий сімейний кросовер приходить на зміну моделі CX-9 і є новим флагманом японської марки. Про це повідомляється на офіційному сайті Mazda.

Кросовер Mazda CX-90 є другою (після Mazda CX-60) моделлю в новій преміальній лінійці японського бренду. В основі обох авто лежить нова задньопривідна платформа з поздовжнім розташуванням двигуна.

Нова Mazda CX-90 2023 більша за попередника - досягає 5,1 м у довжину. В Україні модель буде доступна в семимісному виконанні, хоча також існує версія на 6 місць. Об'єм багажника становить 257-2025 л.

Оскільки кросовер Mazda позиціонується як преміальний, то в оздобленні салону використано дорогу шкіру Nappa. Авто отримало віртуальний щиток приладів і проекцію на лобове скло.

Mazda CX-90 в Україні запропонують тільки в одній багато оснащеній версії Premium-Line (від 2 498 400 гривень). Комплектація охоплює тризонний клімат-контроль, 21-дюймові диски, електроприводи сидінь, керма і дверей багажника, вентиляцію передніх крісел, потужну акустику Bose, набір систем безпеки.

Преміальний кросовер Mazda буде доступний виключно з топовою 3,3-літровою турбошісткою на 345 к.с., 8-ступінчастою автоматичною КПП і повним приводом. Він здатний розігнатися до 100 км/год за 6,9 с і розвинути 210 км/год. Завдяки «м'якій» гібридній установці середня витрата палива становить 8,6 л/100 км.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Sigman  

предыдущая модель была комфортной, жаль что Укр рынок не "распробовал" эту модель после того времени когда где было: взял Прадо 2.7 и ты лошара так как есть 4.0

+1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація