На український ринок виходить новий Nissan Juke

На український ринок виходить новий Nissan Juke

04 червня 2024
1

В Україні стартують продажі нового Nissan Juke 2024. Компактний кросовер пройшов оновлення. Про нього розповіли на офіційному сайті Nissan в Україні.

Новий Nissan Juke майже не змінився зовні. Йому запропонували лише нові колісні диски діаметром до 19 дюймів та розширили палітру кольорів кузова. Також з'явилася нова версія N-Sport із двоколірним забарвленням та чорним декором.

Основні зміни відбулися всередині - у салоні вперше з'явилася віртуальна панель приладів, а центральний тачскрін збільшили до 12,3 дюймів у діагоналі.

Як і раніше, кросовер Nissan Juke в Україні комплектується 1,0-літровим бензиновим турбомотором на 114 сил. Можна обрати 6-ступінчасту механічну КПП та 7-ступінчастий робот із двома зчепленнями.

Ціна Nissan Juke в Україні стартує з 904 580 гривень. Базова версія Accenta отримала діодні фари, клімат-контроль, підігрів сидінь датчики дощу і світла, камеру заднього огляду, системи автоматичного гальмування та утримання в смузі руху.

Топові варіанти N-Design та N-Sport (1 191 910 гривень) додають безключовий доступ, парктронік, підігрів керма, контроль «сліпих» зон, акустику Bose, навігацію та бездротову зарядку смартфонів.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Whiteheaven 70  

По Світловодську ВЖЕ ДАВНО такі бігають ... ... !!!

+2ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація