На відео показали занедбаний завод Pininfarina

На відео показали занедбаний завод Pininfarina

12 грудня 2023
0

Відео занедбаних колекцій автомобілів чи старих сараїв із рідкісними екземплярами машин буквально заполонили мережу. А ось ролик-екскурсія по занедбаному заводу, де колись вироблялися кузови для Testarossa та Allante, показали вперше.

Показаний на відео завод належав компанії Pininfarina. Він був чинним починаючи з 1986 року до 2011 року. Після того, як виробництво Cadillac припинили, завод ще деякий час випускав Ferrari Testarossa та Peugeot 406 Coupe, а також Alfa Romeo Brera та Spider. Нині він порожній.

На майданчиках досі стоять тестові автомобілі Brera. Частина з них покрита камуфляжем. Складальний цех виглядає напрочуд добре, і це незважаючи на те, що він закритий більше десяти років. Лінія повністю укомплектована, тому випуск машин можна налагодити прямо зараз. Навіть є кілька роботів.

Тестовий трек сильно поріс травою та вкрився тріщинами. Офісні приміщення сильно постраждали від мародерів, які здерли всю мідь та вкрали нижні частини стільців та столів у їдальні. На деяких стінах намалювали графіті. Видовище дуже сумне. Дивно, що підприємство досі не знайшло свого власника, який би вдихнув у нього друге життя.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація