На випробуваннях помічено прототип електричного кросовера Mercedes-Benz EQA

На випробуваннях помічено прототип електричного кросовера Mercedes-Benz EQA

30 червня 2022
0

У мережі поширили шпигунські знімки електричного седана Mercedes-Benz EQA. Серед усього іншого, кросовер отримав нову фальшрадіаторну решітку.

Світлини не відображають більшу частину інтер'єру кросовера, але верхню частина панелі приладів видно через вікна, і ми не очікуємо, що інтер’єр сильно зміниться порівняно з актуальною версією кросовера.

Швидше за все, Mercedes модернізує силову установку. Як відомо, EQA пропонує кілька конфігурацій. Для прикладу, модель початкового рівня з одним двигуном розвиває потужність 188 кінських сил. Двомоторна версія з повним приводом може розвивати потужність у 288 «коней». Ці цифри, ймовірно, не зміняться, як і доступна ємність батареї. Втім, нове програмне забезпечення може збільшити запас ходу кросовера.

EQA - перший електричний SUV в сегменті компактних автомобілів Mercedes-Benz. В Україні ціни на актуальну версію Mercedes-Benz EQA стартують від 41 095 євро. Йдеться про варіант EQA 250 потужністю 190 кінських сил і запасом ходу до 428 кілометрів згідно NEDC.

Джерело: AMPERCAR
Фото: Motor1

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація