На виставці Solutrans покажуть нове покоління водневих фургонів Renault Master

На виставці Solutrans покажуть нове покоління водневих фургонів Renault Master

18 листопада 2023
0

На виставці комерційних автомобілів Solutrans 2023, яка пройде з 21 по 25 листопада в Ліоні, компанія HYVIA анонсує наступне покоління водневих розвізних фургонів Renault Master. Ці машини, що створені на новій платформі, повинні вийти на ринок на початку 2025 року, причому одразу в кількох версіях.

А тим часом відвідувачі виставки зможуть ознайомитись із трьома новими виконаннями водневих Renault Master Van H2-TECH, постачання яких розпочнеться вже у другому кварталі 2024 року.

Це фургони L2H2, L3H2 та L3H3 - з корисним об'ємом вантажного відсіку 10,4; 12,6 та 14,4 м куб. відповідно. Машини відрізняються збільшеною вантажопідйомністю - до 1389 кг та мають запас ходу до 320 км (WLPT). На заправку воднем їм потрібно всього 5 хвилин.

На стенді HYVIA можна буде побачити, зокрема, фургон L3H2, переобладнаний компанією Kolle в пересувну майстерню. А для динамічних випробувань на спеціальному відкритому майданчику буде доступний фургон - L3H3 із супер-високим дахом. Цю машину представлять від забудовника Sortimo, як машину післяпродажного обслуговування.

Джерело: Авто Центр
Фото: Renault

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація