Надзвичайно рідкісний Bentley Bacalar Roadster продадуть на аукціоні

Надзвичайно рідкісний Bentley Bacalar Roadster продадуть на аукціоні

15 квітня 2024
0

За свою історію компанія Bently представила немало престижних та рідкісних моделей, проте цей Bacalar один з 12 екземплярів, які було випущено й, мабуть, є одним з найрідкісніших автомобілів бренду. Повідомляється, що його вже готують до продажу.

Модель Bentley Bacalar - це лімітована модель, розроблена Bentley та компанії Mulliner, що займається виробництвом кузовів. Кабріолет нагадує концепт EXP 100 GT. Хоч автомобіль створено на базі Continental GT він має надзвичайно мало спільних деталей.

На відміну від концепту EXP 1000 GT, який було оснащено електричною силовою установкою, Bacalar оснащено 6,0-літровим твін-турбо двигуном W12, який розвиває 650 к.с., що робить його потужнішим за Continental GT.

Двигун працює в парі з восьмиступеневою автоматичною коробкою передач з двома зчепленнями та повним приводом. Всього було виготовлено 12 екземплярів. Автомобіль, який планують продати на аукціоні, є останнім з виготовлених.

Цей Bacalar має темнозелений колір кузова, оригінальні колісні диски, чорний шкіряний салон з помаранчевими елементами та пробіг в 192 км. Він має чудовий стан й, напевно, навіть зберіг запах нового авто.

Нині цей автомобіль виставлено на продаж на аукціоні, який відбудеться з 10 по 18 травня. Повідомляється, що торги за цей лот відбудуться 17 числа.

Аукціонний дім Mecum, яке зареєструвало авто на продаж, не оприлюднює стартову ціну цього Bacalar.

Вартість нового Bentley Bacalar Roadster на момент старту продажів перевищувала два мільйони доларів. Враховуючи, що цей автомобіль має невеликий пробіг і, фактично, є новим, вартість лоту може бути приблизно такою ж.

Джерело: 24tv.ua
Фото: Autoevolution

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація