«Народний» Citroen C3 виходить на ринок

«Народний» Citroen C3 виходить на ринок

24 липня 2022
0

На індійський ринок виходить нова «народна» модель - кросовер Citroen C3 зі стартовим цінником від 570,5 тисяч рупій (близько $7000 за нинішнім курсом), а «наворочена» версія коштуватиме 805,5 тисяч рупій ($10000). Виробництво Citroen C3 для Індії організовано на місцевому заводі Stellantis, а варіант для американського ринку випускає бразильське підприємство. За межами Індії модель з'явиться у серпні.

В основі моделі лежить платформа CMP (Common Modular Platform). В Індії кросоверу покладено кілька варіантів двигунів: базовим виступає 1,2-літровий трициліндровий «атмосферник» на 82 сили, а альтернативою є його турбоверсія, що розвиває 110 кінських сил. У першому випадку пару двигуну складає п'ятиступінчаста «механіка», а в другому - шестиступінчаста. Привід винятково передній.

На вибір запропоновано два рівні оснащення. Стандартно C3 комплектується двома подушками безпеки, заднім парктроником та кондиціонером. Диски - сталеві, розмірністю 15 дюймів. Більш просунута комплектація доповнена мультимедійною системою з 10-дюймовим сенсорним екраном та протитуманними фарами, а диски такого кросовера литі. Доступні і кілька опціональних стайлінг-пакетів.

С3 - лише один із кількох «народних» автомобілів, які в найближчому майбутньому з'являться на місцевому (а заразом і індійському) ринку. У рамках стратегії C Cubed Citroen готує для країн, що розвиваються, ціле сімейство доступних моделей, яке, крім крос-хетчбека, буде включати седан і кросовер.

Джерело: Citroen India

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація