NASCAR представить прототип електричного кросовера

NASCAR представить прототип електричного кросовера

25 січня 2024
0

Прототип електромобіля від NASCAR дебютує в неділю під час змагань NASCAR Clash у Coliseum, за кермом якого буде американський пілот Девід Раган.

Звичайно, найближчим часом NASCAR не замінить стандартні автомобілі з двигуном V8 електричним гоночним автомобілем. Прототип електромобіля розробляється, щоб допомогти дослідити майбутнє електрифікованих перегонів.

На думку організаторів, у довгостроковій перспективі можна буде розробити технології електрифікованих силових агрегатів і згодом інтегрувати їх в авто, посилюючи плани NASCAR щодо переходу на гібриди.

Очікується, що прототип матиме форму кросовера, що стане явним відходом від сучасних гоночних автомобілів NASCAR, які переважно є седанами, або пікапами. Концепція кросовера як гоночного автомобіля може здатися непривабливою, але коли Honda продемонструвала гоночний кросовер у формі 800-сильного CR-V, це було доволі інтригуюче.

NASCAR також вивчає використання водню у змаганнях. Насправді, це може бути кращою альтернативою, ніж електромобілі, тому що автомобілі з водневим двигуном все ще виробляють шум роботи ДВЗ, за що багато шанувальників і люблять ці перегони.

Повідомляється, що головний операційний директор NASCAR Стів О'Доннелл відвідав Японію минулого року, щоб подивитися на водневі перегони, піонером яких стала Toyota.

Джерело: Autogeek
Фото: CarBuzz

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація