Наступний BMW X3 M не отримає бензиновий двигун

Наступний BMW X3 M не отримає бензиновий двигун

22 грудня 2022
0

BMW X3 наступного покоління з'явиться на ринку ближче до середини десятиліття. Прототипи моделі під кодовою назвою G45 вже були помічені під час дорожніх тестів. Відомо, що новий Х3 базуватиметься на тій самій платформі CLAR, але з високопродуктивною М-версією зовсім інша історія. Як стверджує BMWBlog, наступний BMW X3 M буде повністю електричний. Актуальний X3 M із рядним шестициліндровим двигуном стане останнім.

Імовірно, електрична М-версія кросовера буде заснована на новій електричній архітектурі Neue Klasse, прем'єра якої відбудеться 2025 року. Першими цю платформу отримають новий i3 та iX3 наступного покоління.

За попередніми даними, iX3 M буде більш потужним, ніж нинішній X3 M, що перевершує версію Competition із силовою установкою віддачею 503 к.с. та 600 Нм. Як заявляли раніше у керівництві компанії, фахівці BMW працюють над апаратним забезпеченнямі, здатним виробляти понад 1300 к.с.

Товарне ім'я електричного спорткара поки що не озвучено. На ринку він очікується у 2026 чи 2027 році. Стандартний кросовер вийде приблизно 2025 року під назвою iX4.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація