Наступника Lamborghini Huracan назвуть Temerario

Наступника Lamborghini Huracan назвуть Temerario

03 квітня 2024
0

Компанія Lamborghini вибрала ім'я для наступника Huracan. У Європейське бюро з інтелектуальної власності подано заявку на реєстрацію торгової марки Temerario. Ім'я, як і раніше, прийшло з кориди - такі звучні прізвиська часто дають бойовим бикам (в перекладі з італ. temerario означає «зухвалий», «відважний»). Прем'єра нового суперкара відбудеться у 2024 році. З чуток, він отримає гібридну силову установку на базі двигуна V8 і буде частково уніфікований з Revuelto.

За наявною інформацією, нова модель буде частково уніфікована з Revuelto, але від технічної витонченості флагмана доведеться відмовитись, щоб утримати ціну в розумних межах.

Temerario, якщо це ім'я дійсно зарезервоване для майбутнього суперкара, отримає вуглепластиковий монокок, роботизовану коробку передач з двома зчепленнями та восьмициліндровий двигун власної розробки Lamborghini. Прем'єра має відбутися вже цього року.

Паралельно італійці готуються до запуску гібридного Urus. Крім того, на 2024-й заплановано дебют Lamborghini у топкласі «Ле-Мана» LMDh.

Взагалі, справи в Сант-Агата-Болоньєзе йдуть більш ніж добре. За підсумками 2023 року вперше в історії компанії вдалося передати клієнтам понад 10 тисяч автомобілів, і найбільшу популярність мав кросовер Urus - 6087 штук. За ним слідують суперкари Huracan (3962 одиниць) та Aventador (63 примірники).

Джерело: Мотор

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація