Наступника суперкара Lamborghini Huracan вперше помітили на дорогах

Наступника суперкара Lamborghini Huracan вперше помітили на дорогах

14 липня 2023
0

Lamborghini готують наступника для свого суперкара Huracan. Новинка сильно відрізнятиметься від поточної моделі зовні та внутрішньо. Про це повідомили на сайті Motor1.

Тестовий прототип прикритий камуфляжем. Проте деякі елементи дизайну новинки можна розгледіти.

Наступник Huracan буде виконаний у стилі Lamborghini Revuelto. Спереду з'являться схожі вузькі фари з шестикутними денними ходовими вогнями. Цікаво те, що Lamborghini спробували замаскувати передню оптику за допомогою наклейок із зображенням фар від моделі Gallardo.

Ззаду розташовані вузькі світлодіодні ліхтарі. Між ними розмістять вихлопні патрубки. Також ззаду з'явиться великий карбоновий дифузор.

На тестовому прототипі є наклейка з написом «висока напруга». Це підтверджує чутки про те, що наступник Lamborghini Huracan стане гібридом.

Найімовірніше, 5,2-літровий атмосферний двигун V10 замінять на 4,0-літровий турбований двигун V8. Його доповнять електромотором, а сумарна потужність становитиме понад 700 к.с.

Силова установка працюватиме в парі з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач з подвійним зчепленням. Вона дає змогу перемикати передачі з блискавичною швидкістю.

Наступника Lamborghini Huracan планують представити у 2024 році. Поки що технічні характеристики та вартість залишаються невідомими.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація