Найдешевший електрокар Fiat отримав версію за 45 000 євро

Найдешевший електрокар Fiat отримав версію за 45 000 євро

28 серпня 2024
0

Мініатюрний електромобіль FIAT Topolino 2024 отримав нову ексклюзивну модифікацію від кузовного ательє Carrozzeria Garavini. Усього випустять лише 10 таких авто. Про це повідомляє сайт Carscoops.

Тюнінг FIAT Topolino оцінили в 45 000 євро, ще 9890 євро треба віддати за авто-донор, тобто новий варіант у 5,5 разів дорожчий за стандартний автомобіль. Утім, і переробили електрокар суттєво - він став пляжним авто.

За основу взяли варіант FIAT Topolino без дверей. Дизайн електрокара суттєво змінили: передня частина виконана в стилі нового FIAT 500, а дах нагадує пляжний тент. Круглий елемент декору ззаду імітує кріплення для запасного колеса.

Задня частина авто тепер відкрита, а оздоблення багажника деревом нагадує палубу яхти. У салоні встановили нові комфортабельні крісла зі знімними підголовниками, які перетворюються на подушки.

Силова установка FIAT Topolino Garavini залишилася без змін. Як відомо, вона запозичена у спорідненого Citroen Ami: встановлено 8-сильний мотор та батарею ємністю 5,5 кВт.год. Електрокар здатен розвинути 45 км/год та проїхати 75 км без підзарядки.

Джерело: Фокус
Фото: Carrozzeria Garavini

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація