Найдешевший седан BMW показали на патентних зображеннях

Найдешевший седан BMW показали на патентних зображеннях

25 липня 2024
0

В інтернет попали патентні зображення нового BMW 2 Series Gran Coupe. Седан С-класу змінить покоління услід за спорідненим хетчбеком BMW 1 Series і дебютує на початку 2025 року. Про це повідомляє нідерландське видання Auto Week.

Як і «одиничка», новий BMW 2 Series Gran Coupe не надто змінився зовні та зберігає характерний клиноподібний силует із вигнутим дахом та при піднятою задньою частиною. А от фари, ліхтарі та решітка радіатора змінилися та витримані в стилістиці BMW 1 Series. Також звертають на себе увагу нові дверні ручки.

Салон BMW 2 Series Gran Coupe не показали, проте відомо, що він буде майже ідентичним інтер'єру хетчбек. Це значить, що на передній панелі встановлять вигнутий двосекційний дисплей, а важіль КПП замінять джойстиком.

Новий BMW 1 Series поділиться і двигунами. Седан отримає бензинові турбомотори об'ємом 1,5 л (170 к.с.) і 2,0 л (300 к.с.), а також 2,0-літрові турбодизелі на 150 і 163 к.с.

Усі версії обладнають 7-ступінчастим роботом з двома зчепленнями, а привід буде переднім або повним. BMW 2 Series Gran Coupe залишиться найдоступнішим седаном у лінійці марки, а його основними конкурентами будуть Mercedes-Benz CLA та Audi A3 Sedan.

Джерело: Фокус
Фото: Auto Week

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація