Найдешевший варіант GMC Hummer EV «зняли з виробництва» ще до старту продажів

Найдешевший варіант GMC Hummer EV «зняли з виробництва» ще до старту продажів

10 квітня 2024
0

Згідно з останніми повідомленнями, американський автовиробник «зняв з виробництва» базову комплектацію електромобіля GMC Hummer EV ще до його запуску. Посилаючись на неназвані джерела, GM Authority повідомляє, що від найдешевшої комплектації EV2 «відмовилися», не випустивши жодного екземпляру.

У General Motors зазначили, що розмови про передчасну «відміну» базового варіанту електричного пікапа та позашляховика є маніпуляцією.

«Це чиста спекуляція, і ми не коментуємо спекуляції або майбутні плани щодо продукту. Імпульс Hummer прискорюється, ми продовжуємо нарощувати виробництво та продажі щодня», - зазначили у прес-службі бренду.

Дійсно, продажі Hummer зростають: минулого року було продано 3260 авто, а цього року лише за перші три місяці реалізовано понад 1670 машин. Незважаючи на те, що GMC Hummer ніколи не був дешевим, він міг би бути суттєво доступнішим у базовому варіанті в порівнянні з тими версіями, що наразі випускаються.

Для порівняння, так і «ненароджена» EV2 коштувала б близько 80 тисяч доларів, тоді як наступна модифікація EV2X обійдеться прихильникам бренду щонайменше у 96 550 доларів.

Джерело: Autogeek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація