Найдоступніший електромобіль Volvo випадково розсекретили

Найдоступніший електромобіль Volvo випадково розсекретили

30 травня 2023
0

В інтернет потрапили фото Volvo EX30. Компактний електричний кросовер презентують 7 червня. Знімки опублікував сайт Altomelbil.se.

Електромобіль Volvo EX30 2024 розсекретили випадково - він опинився у онлайн-конфігураторі моделей шведської марки. Крім того, з'явився офіційний тизер авто.

Знімки підтвердили істинність патентних зображень Volvo EX30, які раніше потрапили в інтернет. Дизайн кросовера виконаний у новому стилі марки. Авто має довгий капот і тоненькі фари.

Новий Volvo EX30 стане найдоступнішим електрокаром шведської марки. Автомобілі довжиною 4,2-4,3 м побудують на платформі SEA, яку також використовує електрокросовер Smart #1.

Очікується, що, як і Smart, електромобіль Volvo EX30 буде доступний у 272-сильній задньопривідній та 428-сильній повнопривідній версіях. Батарея на 66 кВт?год забезпечить запас ходу понад 480 км.

Сам шведський автовиробник називає Volvo EX30 своєю екологічно чистою моделлю. У неї не тільки немає вихлопу, а й складальне підприємство використовує електроенергію, отриману з відновлюваних джерел. До того ж у конструкції активно використані матеріали, отримані шляхом вторинної переробки.

Внутрішнє оздоблення авто дуже цікаве - там використовують льон, джинсову тканину і шерсть, а також перероблений поліестер.

Джерело: Фокус
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація