Найкращий європейський AdBlue виготовляють у Черкасах

07 березня 2023
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

ChemElements - українська компанія, що спеціалізується на виготовленні чистих хімічних сполук. Вже сьогодні ChemElements випускає найкращий AdBlue в Україні та загалом у Європі. Це доводить аудит виробництва від Німецької асоціації автомобільної промисловості (VDA), яка дала заводу найвищу оцінку системи управління якості виробництва AdBlue в Європі - 96,7% зі 100 можливих.

Сьогодні, коли дизельна військова, сільськогосподарська, вантажна техніка рятують нашу країну, в жодному разі не можна робити поступки у якості AdBlue. Тому ChemElements впроваджує нові, унікальні для України правила обслуговування клієнтів, аби змінити ринок на краще.

Спеціалізуючись на виготовленні чистих хімічних сполук для харчової, фармацевтичної, тваринницької та технічної промисловості та ставши надійним партнером підприємств з усього світу, ChemElements у сучасних цехах виготовляють чистий AdBlue PureDrive. Саме чистота реагенту підтримує високий рівень роботи автомобільної системи, зменшує шанс поломки та забезпечує безперебійний рух техніки. Якість продукту та умови виробництва відповідають вимогам ISO 9001, FSSC 22000, Kosher, Halal MUI та підтверджені сертифікатами. AdBlue PureDrive відповідає європейським Євро-4, Євро-5 та Євро-6 та може використовуватися в автомобілях новітнього зразка.

ChemElements готовий виконувати свої зобов'язання щодо якості не тільки у виробництві, а й в обслуговуванні. За міжнародним стандартом якості AdBlue ISO 22241 виробник реагенту несе відповідальність за його якість «до баку». Це означає, що саме виробник повинен гарантувати якість транспортування, зберігання та розливу речовини. Тож компанія пропонує своїм клієнтам не тільки доставку продукції «до дверей», а і вперше в Україні безкоштовне встановлення спеціалізованого професійного обладнання, яке допоможе довше зберігати та безпечно і зручно заливати AdBlue PureDrive.

Безкоштовне обладнання для зберігання AdBlue - не єдине, чим ChemElements підтримує своїх покупців. Розуміючи всі загрози використання неякісного AdBlue, компанія пропонує всім споживачам AdBlue в Україні абсолютно безкоштовно проводити регулярний аналіз якості AdBlue за стандартом ISO 22241 незалежно від постачальника. Така оцінка допоможе зберегти техніку, кошти та спокій власникам і водіям автотранспорту. Надіслати запит на проведення аналізу можна через форму «Якість SOS» на сайті компанії www.puredrive.life.

«У нас виникли проблеми з якістю польского АdBlue, тож ми шукали заміну. AdBlue PureDrive - цe дійсно німецька якість і я дуже задоволений, що ми маємо власного виробника AdBlue в Україні, у нас на Черкащині. Хлопці дійсно роблять якісно свою справу, дуже професійно», - поділився постійний клієнт компанії Ворона Микола, власник автотранспортного підприємства для міжнародних перевезень.

Окрім бізнесів, компанія продовжує допомагати і нашим військовим на фронті. Щомісяця виробництво надає 5 тисяч літрів AdBlue PureDrive на потреби ЗСУ, що дозволяє забезпечити надійну роботу десятків одиниць сучасної військової техніки.

«Саме завдяки безперебійному руху транспорту, Україна продовжує боротьбу та розвиток. Забезпечивши роботу бізнесів та військових, ми даємо поштовх економіці. Для цього ми постійно шукаємо нові підходи до поліпшення якості обслуговування та робимо те, що вміємо найкраще, - чистий AdBlue PureDrive», - говорить генеральний директор та засновник підприємства Вячеслав Леоненко.

ДОВІДКА:

AdBlue - це 32,5% водний розчин карбаміду (сечовини), який використовується для зменшення шкідливих викидів дизельних автомобілів. За допомогою спеціальної системи, вбудованої у дизельні автомобілі, AdBlue впорскується у вихлопну систему та нейтралізує оксиди азоту. Його використання сьогодні є обов’язковим як частина державних екологічних норм. Без AdBlue система авто не дозволяє завести двигун, зменшуються показники його потужності під час руху.

ChemElements - українська компанія з виробництвом у Черкасах. Завод з більш ніж 100-літньою історією спеціалізується на виготовленні чистих хімічних сполук та є багаторічним партнером для українських та світових підприємств у фармацевтичній, харчовій, сільськогосподарській промисловості. Продукція та умови виробництва відповідають вимогам ISO 9001, FSSC 22000, Kosher, Halal MUI.

Джерело: ChemElements

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація