Найменший у світі «позашляховик» Suzuki став брутальнішим

Найменший у світі «позашляховик» Suzuki став брутальнішим

05 січня 2024
0

Вже після того, як інший японський тюнер Damd перетворив кей-кар Suzuki Hustler на крихітну імітацію автомобіля Jeep, компанія Vrarva показала власний варіант «міського автомобіля для спецпризначенців» - Vrarva IO.

Спереду у Hustler Vrarva залишилася решітка, але з'явилися дещо оновлений бампер і нестандартний капот із незграбними виступами над круглими фарами.

Задня частина має аналогічне оздоблення з пластиковими надбудовами на дверях багажника та бампері.

Suzuki Hustler навіть в стоку поставлявся з великою кількістю нефарбованого пластику в стилі кросовера прямо з заводу, але Vrarva ще більше збільшила те дозування. Особливо це помітно на профілі завдяки товстим розширенням крил і захисній смузі на дверях.

Певний шик додають нові 15-дюймові колеса з шинами Toyo Open Country, чия нарізка протектора забезпечує посилене зчеплення на слизькій поверхні. І це для екстриму на бездоріжжі фактор приємний. А піднята підвіска натякає на позашляхові властивості автомобіля.

Vrarva IO базується на Suzuki Hustler Hybrid G 2WD другого покоління. Маємо уже знайомий трициліндровий двигун з турбонаддувом об'ємом 658 куб. Потужність передається на передні колеса через автоматичну коробку передач CVT.

Цікаво, що Hustler доступний у версії 4WD, а вона в такій стилістиці більш придатна для перероблення Vrarva у справжнього позашляхового монстра.

Щодо вартості модернізації, то вона не така вже й висока. Цінник на Vrarva IO тримається на позначці 17 362 доларів США, але не це гальмує його поширення світом: як і у випадку з більшістю автомобілів kei, Hustler обмежений японським ринком.

Джерело: 24tv.ua
Фото: Vrarva

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація