Найновіший спорткар Maserati показали на офіційних фото

Найновіший спорткар Maserati показали на офіційних фото

15 вересня 2022
0

Опубліковано офіційні фото нового Maserati GranTurismo. Третє покоління купе надійде у продаж у 2023 році, причому буде запропоновано не лише в бензиновій, а й у електричній версії. Про це повідомляє офіційний сайт концерну Stellantis.

Новий Maserati GranTurismo 2023 зберіг знайомий дизайн із довгим капотом і зрушеним назад салоном. Фірмова широка «паща» решітки радіатора поєднується з довгастими діодними фарами. Разом з тим, зовнішній вигляд став більш елегантним, а лінії кузова - більш плавними, як у кросовера Maserati Grecale.

На фото показали бензиновий варіант моделі - видають його вихлопні труби. Характеристики купе поки не розголошують, але відомо, що його оснастять 3,0-літровим твином-турбо V6 від Maserati MC20 потужністю близько 600 к.с. Максимальна швидкість перевищить 300 км/год.

Електромобіль Maserati GranTurismo Folgore розсекретили раніше на шпигунських фото і він нічим не відрізняється від бензинового побратима зовні. Він буде набагато потужнішим - отримає чотири мотори з сумарною віддачею приблизно в 1200 к.с. і зможе розганятись до 100 км/год за 2,5 с і розвивати 320 км/год. Запас ходу складе щонайменше 550 км.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація