Найпотужніший і найшвидший суперкар Ferrari вперше помітили на дорогах

Найпотужніший і найшвидший суперкар Ferrari вперше помітили на дорогах

16 грудня 2022
1

В Італії під час тестів помітили нову заряджену версію Ferrari SF90 Stradale. Потужний суперкар має дебютувати у 2023 році. Відео з авто з'явилося на YouТube каналі Varryx.

Суперкар, швидше за все, назвуть Ferrari SF90 Versione Speciale або просто Speciale. Автомобіль зняли на околицях підприємства Ferrari та на заводському автодромі у Фіорано.

Передня та задня частина Ferrari SF90 Speciale прикриті камуфляжем, що натякає на покращену аеродинаміку авто. Також привертають увагу нові накладки на порогах. Швидше за все, купе трохи полегшать.

Очікується, що новий Ferrari SF90 Speciale стане найпотужнішим і найшвидшим суперкаром в історії марки. Повнопривідне купе збереже гібридну установку з 4,0-літровим V8 твін-турбо та трьома електромоторами, а її потужність перевищить як мінімум 1100 к.с.

Нагадаємо, що навіть стандартний 1000-сильний суперкар Ferrari SF90 Stradale розганяється до 100 км/год за 2,5 секунди й до 200 км/год за 7,8 секунди, а його максимальна швидкість становить 340 км/год. Заряджений варіант буде ще швидшим. Очікується, що авто випустять лімітованою серією.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Andriy86  

Що це за Фіат в спортівному обваженні? Tipo?

-3ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація