Найтитулованіший позашляховик Jeep Grand Cherokee бореться за титул «Автомобіль Року в Україні»

Найтитулованіший позашляховик Jeep Grand Cherokee бореться за титул «Автомобіль Року в Україні»

23 лютого 2024
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Одразу три моделі Jeep боряться за перемогу у всеукраїнській премії «Автомобіль року в Україні» та титул кращого серед кращих. Голосування уже розпочато, тому ви можете уже зараз підтримати легендарний Jeep та віддати свої голоси за найкращих. Найбільше уваги привертає найтитулованіший позашляховик Jeep Grand Cherokee, що вирізнається серд конкурентів досконалими позашлязовими можливостями, іноваційними системами безпеки та вишуканим оздобленням салону.

Jeep Grand Cherokee - головний претендент на титул «Автомобіль преміум сегменту»

Jeep Grand Cherokee демонструє повністю новий та, водночас, такий пізнаваний стиль! Класична решітка радіатора з сімома отворами, плаский капот що приховує потужні двигуни всередині, великі колісні диски та короткі звиси кузова для покращення прохідності, горизонтальні фари та ліхтарі як символ стійкості. На додачу до виразного зовнішнього дизайну, «Великий вождь» пропонує люксове оздоблення салону та інноваційні системи безпеки та допомоги водієві. Наприклад: системи підтримання центру смуги руху «Highway Assist» та активної допомоги водію «Active Driving Assist», камери кругового огляду, активна система допомоги під час паркування, преміальна звукова система McIntosh (19 динаміків), проекційний дисплей для водія, система нічного бачення, преміальна шкіра PALERMO та натуральний шпон горіха для оздоблення салону, дах чорного кольору, легкосплавні 21-дюймові колісні диски та багато іншого.

Новий Jeep Grand Cherokee готовий запропонувати вибір не лише з двох типів кузова, але й з двох двигунів, а також пропонує три системи повного приводу з максимальними можливостями подолання бездоріжжя. Так, система повного приводу Quadra-Trac I пропонує можливість активного розподіл крутного моменту між осями та 4-позиційний селектор Selec-Terrain: режими руху «Сніг», «Бруд/Пісок», «Авто», «Спорт». Система повного приводу Quadra-Trac II додатково пропонує знижувальний ряд 4LO (передаточне відношення 2,72:1) та 5-позиційний селектор Selec-Terrain з додатковим режимом «Каміння». Нарешті, система повного приводу Quadra-Drive II додає до всього вищезгаданого диференціал підвищеного тертя на задній вісі з електронним керуванням eLSD, завдяки чому додатково покращуються поза-шляхові можливості автомобіля.

Віддавайте ваш голос за еталонний позашляховик та засновника даного сегменту Jeep Grand Cherokee на сайті премії «Автомобіль року в Україні».

Якщо позашляховик то це Jeep Wrangler

Позашляховик Jeep Wrangler - це, безумовно, справжня легенда автомобільного світу. Розпочавши історію з легендарного пращура-переможця Willys MB, автомобіль Jeep Wrangler вже більше 80 років є прикладом створення справжніх позашляховиків, прикладом досягнення максимальної популярності та культової пізнаваності для волелюбних людей. Автомобіль Jeep Wrangler - це справжній позашляховик, готовий до будь-яких пригод. Його рушійною силою є сучасний турбомотор 2L TURBO GME T4, що пропонує потужність 272 к.с. та крутний момент 400 Нм. Завдяки поєднанню з 8-ступеневою автоматичною коробкою передач, вдається досягти чудових показників як стосовно динаміки та швидкості, так й відносно паливної економності. Позашляховик Jeep Wrangler у версії Rubicon готовий рушити кордони дозволеного: повний привод 4WD Rock Track, спеціальний знижувальний ряд трансмісії (співвідношення 4,0:1), посилений передні міст Dana M210, блокування переднього та заднього диференціалів та багато іншого.

Обираючи найкращий позашляховик ви завжди згадуєте саме Jeep Wrangler. Якщо згодні, то віддавайте ваш голос в премії «Автомобіль року в Україні» та підтверджуймо титул «Кращого позашляховика» разом!

Сучасний міський кросовер Jeep Compass - головний претендент на титул «Гібридний кросовер року»

Компактний кросовер Jeep Compass в Україні пропонується з гібридною силовою установкою 1.5L MHEV 130 у парі з трансмісією DCT-7 та переднім приводом: оптимальне поєднання достатньої потужності, чудової економічності, легкості керування.

Для сучасного покупця напрочуд важливо отримати автомобіль, що виділяється не тільки відмінним оснащенням, але і пропонує економні та надійні силові установки. Розуміючи потребу клієнтів, Jeep запропонував для українців кросовер з новітньою гібридною установкою. Основою гібридної системи e-Hybrid виступає двигун внутрішнього згорання об'ємом 1,5 Turbo, що має потужність 130 к.с. та крутний момент 240 Нм. Йому допомагає електродвигун P2 потужністю 15 кВт (або 20 к.с.) з крутним моментом 55 Нм та системою живлення 48V з можливістю рекуперації енергії під час сповільнень/гальмувань автомобіля.

Будьте певні: Новий Jeep Compass стане ідеальним напарником для будь-якої подорожі - він зручний в місті та економний на трасі, а комфортна підвіска та кліренс 198 мм дозволяють сміливо вирушати на пошуки нових вражень за межами звичних маршрутів.

Підтримайте новий Jeep Compass e-Hybrid у боротьбі за титул «Найкращий гібридний автомобіль року» та віддавайте ваші голоси за посиланням.

Дилерська мережа JEEP Дилерська мережа JEEP

У жовтні 2021 році бренд Jeep заявив про зміну імпортера - ним з літа 2022 року мало стати офіційне представництво Stellantis в Україні.

перейти на сторінку компанії
Джерело: Jeep

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація