Названі найкращі авто 2023 року на думку американців

Названі найкращі авто 2023 року на думку американців

13 січня 2023
0

Оголосили лауреатів премії North American Car, Truck, and Utility Vehicle of the Year («Північноамериканський автомобіль, пікап і кросовер року») за 2023 рік. Про це повідомляє офіційний сайт конкурсу.

У фінал конкурсу вийшли дев'ять моделей - по три в кожній категорії. Шість із них є електромобілями. У конкурсі брали участь авто 2023 модельного року, що надійшли в продаж із вересня.

Найкраще авто 2023 року в Америці - відроджена Acura Integra. Спортивний ліфтбек за результатами голосування випередив фіналістів Genesis G80 Electrified і Nissan Z.

Кросовером року став електричний KIA EV6, що залишив позаду Genesis GV60 і Cadillac Lyriq. У сегменті пікапів переміг Ford F-150 Lightning - він став кращим, ніж Chevrolet Silverado ZR2 і Lordstown Endurance.

Премія North American Car, Truck, and Utility Vehicle of the Year вручається з 1989 року. Найкращі авто року в Америці обирає журі, що складається з 60 журналістів із США та Канади.

Торік найкращим легковим авто стала Honda Civic. Серед позашляховиків переміг Ford Bronco, а в класі пікапів - Ford Maverick.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація