Названо дату фіналу світового чемпіонату BMW Motorrad із кастомайзингу

Названо дату фіналу світового чемпіонату BMW Motorrad із кастомайзингу

18 липня 2023
0

Компанія BMW Motorrad, що відповідає в BMW AG за виробництво мотоциклів, опублікувала інформацію про майбутній чемпіонат із катосмайзингу. Чемпіонат BMW Motorrad Customizing Championship 2023 - ініціатива глобальної дилерської мережі компанії.

Участь у заході підтвердили 150 дилерів із 18 країн, які зберуть ентузіастів мотоциклів з усього світу. Всі вони зможуть продемонструвати креативність та майстерність у налаштуванні мотоциклів BMW R 18. За основу для своїх робіт кастомайзери можуть використати чотири моделі серії R 18: R 18, R 18 Classic, R 18 B та R 18 Transcontinental. Переможцям обіцяно «низку чудових призів», зокрема можливість продемонструвати свої роботи на великих мотоциклетних заходах по всьому світу.

Чемпіонат BMW Motorrad з кастомайзингу пройде з 11 квітня до 29 вересня 2023 року. Для участі підтверджено дилерів з Австралії, Австрії, Канади, Китаю, Чехії, Франції, Німеччини, Італії, Японії, Мексики, Польщі, Португалії, Південної Африки, Іспанії, Швейцарії, України, Великобританії та США.

Національні чемпіонати пройши із 15 травня до 16 липня. Міжнародний півфінал та голосування за найкращі мотоцикли пройдуть 31 липня по 14 серпня. А світовий фінал відбудеться 29 вересня 2023 року на виставці BMW Motorrad Welt у Берліні.

Переможця визначить журі з п'яти найвідоміших та найшанованіших кастомайзерів у світі:

  • Тор Дрейк - виробник мотоциклів та засновник See See Motorcycles, магазину нестандартних мотоциклів в Портленді, штат Орегон;
  • Майкл Ліхтер - американський фотограф, найбільш відомий своєю роботою у мотоциклетній індустрії;
  • Роланд Сендс - мотогонщик та дизайнер з Каліфорнії, який брав участь у AMA 250GP та чемпіонаті світу MotoGP;
  • Дж. Шійа (J. Shia) - виробник та дизайнерка мотоциклів, засновниця Madhouse Motors, магазину нестандартних мотоциклів у Бостоні, штат Массачусетс;
  • Джузеппе Ронсен - редактор та автор італійського журналу про автомобільну культуру та мотоцикли Lowride.
  • Юічі Есідзава - відомий виробник кастомів із Японії та співвласник майстерні Custom Works Zon, яка створила мотоцикл «Departed» із двоциліндровим оппозитним двигуном BMW.
Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація