Названо найнадійніші автомобілі десятиліття

Названо найнадійніші автомобілі десятиліття

05 липня 2023
1

Ресурс HotCars склав рейтинг найнадійніших автомобілів десятиліття. Інформацію брали з великої кількості баз даних та різних звітів (Kelly Blue Book, CarEdge, ConsumerReports, JD Power, Edmunds та CarSurvey), а також американських державних структур NHTSA та IIHS. Дані оброблялися, а на їх основі виводився загальний рейтинг. Тут треба зробити застереження, що йдеться про американський авторинок.

Найнадійнішим автомобілем десятиліття виявився Lexus RX, що випускається з 2015 року. У цій машині ламатися практично нема чому. На другому місці ще одна «Тойота» - Toyota 4Runner, що випускається з 2009 року. Тут не найпотужніші двигуни і є питання до витрат палива, але до надійності претензій немає. На третьому місці опинився великий позашляховик Ford Expedition, який випускався у 2015-2017 роках. Він запросто може проїхати 500 тис. км, а обслуговування за рік коштує менше ніж 900 доларів. Загалом на ньому цілком можна вирушати в експедицію.

Четверте місце у Mazda CX-5, який випускався у 2012-2017 роках. Тут є претензії до огляду назад, проблеми із кондиціонером та голосовим управлінням медіасистеми, але загалом надійність на високому рівні. П'яте місце закріпив за собою Lexus GX, що випускається з 2010 року.

Загалом же список найнадійніших автомобілів десятиліття виглядає так:

  1. Lexus RX.
  2. Toyota 4Runner.
  3. Ford Expedition.
  4. Mazda CX-5.
  5. Lexus GX.
  6. Honda CR-V.
  7. KIA Sportage.
  8. Buick Encore.
  9. Toyota Highlander.
  10. GMC Yukon.
  11. Chevrolet Tahoe.
  12. Hyundai Tucson.
  13. Toyota RAV4.
  14. Toyota Land Cruiser.
Джерело: iXBT.com

Обговорення новини

кірбі  

В американців свій рейтинг в них багато яких світових виробників авто не присутні на американському ринку так шо це інфа чісто про американський ринок.

+2-3ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація