Названо найнадійніші дизельні двигуни

Названо найнадійніші дизельні двигуни

01 жовтня 2023
1

Незважаючи на те, що дизельні двигуни поступово поступаються місцем бензиновим силовим агрегатам, у всьому світі у них залишається значна кількість шанувальників. Авторитетний портал HotCars з'ясував, які з цих двигунів є найнадійнішими.

Cummins 6.7 ISB, згідно з рейтингом, вважається одним із найнадійніших дизельних ДВЗ для автомобілів. Ця «турбошістка» встановлюється на великі пікапи RAM. Але хто зміг скласти йому конкуренцію у цьому рейтингу?

Друге місце у ТОП-10 найбільш надійних дизельних двигунів у світі належить 7,3-літровому турбодизелю Ford Power Stroke. Цей ДВЗ використовувався з 1994 по 2004 рік на пікапах Ford F-Series Super Duty.

Трійку лідерів завершує 300-сильний Chevrolet Duramax 6.6L LB7, яким оснащувалися пікапи Chevrolet Silverado HD та GMC Sierra HD у період з 2001 по 2004 рік.

Повний список десяти найнадійніших дизельних двигунів виглядає наступним чином:

  1. Cummins 6.7 ISB;
  2. Ford Power Stroke 7.3;
  3. Chevrolet Duramax 6.6L LB7;
  4. Cummins 5.9L;
  5. BMW M57;
  6. Volvo D5;
  7. Hyundai 1.6 CRDi;
  8. Toyota 1HD-FTE;
  9. Mercedes-Benz OM617;
  10. Volkswagen 1.9L ALH TDI Diesel.

Важливо відзначити, що наразі тема дизельних двигунів актуальна не тільки з погляду визначення найкращих із них, а й у контексті історичного зсуву, пов'язаного з рішенням багатьох виробників завершити виробництво дизельних ДВЗ. Незважаючи на це, у багатьох великих країнах, таких як Канада, Австралія та Сполучені Штати Америки, автомобілі з дизельними двигунами все ще залишаються незамінними, і питання про вибір відповідного дизеля залишається актуальним.

Джерело: HJCar

Обговорення новини

gorra  

А де R5 2,5 TDI ? Як його міг обігнати якійсь там 1,6 crdi ( при всій повазі до нього )?

+1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація