Названо найпопулярніші вживані кросовери у Києві за 2023 рік

08 листопада 2023
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Київ - одне з найбільших міст України, і вибір автомобіля тут має свої особливості. Кияни, які шукають ідеальне авто, звертають увагу на стиль, функціональність, надійність та здатність автомобіля адаптуватися до умов міського руху. Так, у 2023 році особливо популярними стали кросовери з пробігом.

«VIDI Автомобілі з пробігом» - найбільший у Києві салон вживаних авто, що спеціалізується на продажу та викупі автомобілів з пробігом, дослідив, які саме моделі SUV наразі популярні серед киян.

У листопаді 2023 року ця компанія відзначатиме своє 16-річчя. За цей час понад 10 000 вживаних автомобілів знайшли нових власників. А більше 20 000 задоволених клієнтів змогли купити або продати свої авто через цей салон.

VIDI Автомобілі з пробігом - частина групи компаній VIDI, офіційних дилерів 19 автомобільних і 2 мотобрендів. За даними підприємства, кожен 17 в Україні та кожен 6 новий автомобіль у Києві придбані у салонах VIDI, що свідчить про велику довіру клієнтів до цього бренду.

Компанія постійно проводить моніторинг вподобань автолюбителів, на основі якого робить акцент у наповнюваності шоу-руму такими варіантами авто.

Вибір саме паркетника з пробігом у такому великому місті, як Київ, є не випадковим і повністю обґрунтованим. Міське життя вимагає від автомобіля відмінної маневреності та прохідності, зручності та наявності сучасних систем безпеки і допомоги водієві. Як результат, популярність SUV зросла врази. Протягом перших 9 місяців 2023 року ВІДІ Автомобілі з пробігом продали понад 300 вживаних позашляховиків з пробігом, з яких найбільшу частку склали:

  1. NISSAN JUKE
  2. NISSAN QASHQAI
  3. MAZDA CX-5
  4. NISSAN X-TRAIL
  5. SUZUKI VITARA
  6. SUZUKI SX4
  7. KIA SPORTAGE
  8. FORD KUGA
  9. SUBARU FORESTER
  10. MITSUBISHI OUTLANDER

Статистика продажів вживаних кросоверів в цілому по всій Україні за 9 місяців 2023 р. (за даними інформаційно-аналітичної групи Auto-Consulting) має такий вигляд:

  1. TOYOTA RAV4
  2. NISSAN Rogue
  3. KIA SPORTAGE
  4. MITSUBISHI OUTLANDER
  5. VOLKSWAGEN TIGUAN
  6. AUDI Q5
  7. MAZDA CX-5
  8. AUDI Q7
  9. HYUNDAI TUCSON
  10. NISSAN QASHQAI

Популярність певних моделей паркетників з пробігом відрізняється в залежності від регіону. Тому ринок вживаних кросоверів у Києві різниться з ринком в інших містах країни.

Тож, якщо ви хочете купити гідний кросовер або будь-який інший автомобіль у шоу-румі VIDI Автомобілі з пробігом, що на Кільцевій дорозі, 58, завжди представлені різні класи і популярні моделі авто. Всі вони проходять діагностику та підготовку перед продажем, що гарантує їм бездоганний технічний стан і безпеку.

Клієнти обслуговуються за високими стандартами корпоративної культури VIDI та за принципом «єдиного вікна». Вибравши автомобіль, який вам сподобався, менеджери автосалону допоможуть:

  • підібрати зручний спосіб оплати: кредит, лізинг або трейд-ін;
  • провести державну реєстрацію транспортного засобу;
  • оформити страховий поліс;
  • придбати (за необхідності) запасні частини.

Так легко і просто лише за 1 день ви станете власником свого нового авто.


Отже, підсумовуючи все вищезазначене, зауважимо, купити кросовер з пробігом - серйозна і дуже відповідальна справа. Перед його придбанням важливо дослідити ринок, уважно оглянути стан кузова та ознайомитись з історію техобслуговування й можливих пошкоджень, провести тест-драйв, перевірити доброчесність продавця.

Обирайте VIDI Автомобілі з пробігом для купівлі або продажу авто. Ця компанія має величезний ступінь довіри серед клієнтів завдяки своїй бездоганній репутації, що виражається високою якістю, надійністю, прозорістю та професійним обслуговуванням.

Підписуйтесь на Telegram-канал компанії VIDI Автомобілі з пробігом і відкрийте для себе світ автопереваг! Тут щодня публікуються нові оголошення про продаж вживаних авто з докладними описами та конкурентними цінами. Не пропустіть свій шанс знайти свій ідеальний автомобіль.

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація