Названо вартість розкішного китайського позашляховика Hongqi

Названо вартість розкішного китайського позашляховика Hongqi

13 серпня 2022
0

Китайська Hongqi, що спеціалізується на розкішних автомобілях, вивела на домашній ринок нову модель - флагманський позашляховик LS7. Автомобіль довжиною майже 5,7 метра отримав 22-дюймові колісні диски як стандартні, чотирилітровий V8 і розкішний салон з чотирма сидіннями. Як повідомляє CarNewsChina, ціна автомобіля стартує з 1,46 мільйона юанів ($216500).

Hongqi LS7 - один із найбільших серійних позашляховиків, що випускаються на сьогоднішній день. У довжину він поступається Cadillac Escalade ESV, але перевершує його в ширину і висоту, а Ford Expedition Max поступається китайцю по всіх параметрах, крім відстані між осями. Зовні у LS7 велика решітка радіатора з вертикальними ламелями, червоні акценти, що відсилають до найменування марки, і рясний хромований декор.

Салон оздоблений натуральною шкірою, позолотою та деревом із китайським накресленням Hongqi на дверних картах. Позашляховик на знімках чотиримісний, як личить ультрарозкішним моделям: ймовірно, журналістам показали топовий варіант, а стартову версію запропонують із диваном ззаду.

Передні сидіння забезпечені підігрівом, вентиляцією та масажем, а задні - додатково відкидними підставками для ніг. Також для пасажирів другого ряду передбачена окрема панель управління функціями комфорту, два власні екрани діагоналлю 12,8 дюйма та міні-холодильник.

В оснащенні Hongqi LS7 - незалежна двоважільна підвіска спереду та нерозрізний міст ззаду. У рух його приводить чотирилітровий V8 з турбонаддувом потужністю 360 кінських сил (500 Нм моменту), що працює в тандемі з восьмидіапазонним автоматом ZF і повним приводом з муфтою підключення передньої осі.

На розгін з місця до 100 кілометрів на годину позашляховику зі спорядженою масою 3,1 тонн потрібно більше дев'яти секунд. Максимальна швидкість становить 200 кілометрів на годину, а витрата палива - значні 16,4 літри на 100 кілометрів. Раніше повідомлялося, що Hongqi збирається випустити і економічніший гібридний варіант.

Джерело: CarNewsChina

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація