«Смаколики» для вашого авто у всесвітній день знижок

«Смаколики» для вашого авто у всесвітній день знижок

22 листопада 2023
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Історія Чорної п'ятниці виявилася не просто поворотним моментом у світі торгівлі, а й справжнім культурним феноменом, який переформатував наші уявлення про шопінг та споживання.

Чорна п'ятниця стала часом, коли споживачі можуть насолодитися не лише економічними вигодами, а й особливим атмосферним зарядом. Це не просто день розпродажів, а справжнє свято для тих, хто цінує можливість придбати бажані товари за доступнішими цінами. Цього дня кожен стає частиною загального ритуалу, поринаючи у хвилювання передсвяткового полювання за найкращими угодами.

Компанія LIQUI MOLY, як учасник сучасного суспільства, не залишається осторонь цієї дивовижної традиції розповсюджування знижок. І цього року, вже традиційно, бере участь у цьому всесвітньому дні полювання на знижки.

Ми раді надати можливість поціновувачам продукції LIQUI MOLY придбати товари для свого авто від улюбленого бренду з гарною вигодою.

Цього року Чорна п'ятниця у нас проходитиме з 24 по 26 листопада. Як і минулого року, знижки поширюватимуться на всю продукцію LIQUI MOLY. На деякі продукти знижка становитиме 13%, на деякі 15%. А максимальна знижка сягатиме 21%.

З найбільшою вигодою ви зможете придбати моторні оливи лінійки Optimal, з найпопулярнішими в'язкостями 5W-30, 5W-40 і 10W-40, а також присадки в оливу: CeraTec, Molygen Motor Protect, Oil Additiv або Engine Flush.

Скористатися акційною пропозицією ви зможете у офіційному інтернет-магазині LIQUI MOLY або ж у магазинах наших партнерів, список яких ви зможете знайти у розділі нашого сайту, присвяченому Чорній п'ятниці.

Не пропустіть головний розпродаж року! Чорна п'ятниця наближається!

Джерело: LIQUI MOLY

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація