Недорогий кросовер Skoda готується до дебюту

Недорогий кросовер Skoda готується до дебюту

16 липня 2024
0

Skoda оновить бюджетний кросовер Kushaq, який був розроблений із прицілом на індійський ринок, і перебуває у строю майже три роки. Модель представлять до кінця року, а поки інсайдери склали рендери моделі та поділилися характеристиками новинки.

За даними видання Autocar India, кросовер суттєво зміниться зовні. Він отримає двоярусні фари, нову решітку радіатора та перероблений передній бампер. На кормі модернізують ліхтарі, які тепер будуть поєднані тонкою світлодіодною смугою. Бампер також підкоригують. Ще для моделі запропонують розширену палітру кольорів для кузова та нові матеріали в обробці салону.

Повідомляється, що обладнання кабіни включатиме цифрову приладову панель, сучасну мультимедійну систему з великим екраном, сидіння з функцією вентиляції, камери кругового огляду, панорамний дах та шість подушок безпеки. Також розширять перелік систем допомоги водієві.

Оновлена Skoda Kushaq пропонуватиметься з 1,0 та 1,5-літровими бензиновими турбомоторами з віддачею 115 та 150 к.с. Вони працюють у парі з шестиступінчастою «механікою» або «автоматом», і семідіапазонним «роботом» DSG. Привід - передній. Чи будуть зміни у вартості кросовера, наразі невідомо.

Джерело: Авто Центр
Фото: Autocar India

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація