Newsweek назвав «дизайнера року» у світі автомобілів

Newsweek назвав «дизайнера року» у світі автомобілів

29 квітня 2022
0

Віце-президент з глобального дизайну компаній Nissan та INFINITI Альфонсо Альбайса - один з найвідоміших, шанованих та іменитих автомобільних стилістів сучасності. Тепер в особистому трофейному кабінеті Альфонсо доведеться шукати місце ще для престижної нагороди.

Впливовий американський журнал Newsweek визнав старшого віце-президента з глобального дизайну Nissan та INFINITI «Найкращим дизайнером року». Премія Newsweek World's Greatest Auto Disruptors присуджується найяскравішим представникам дизайнерської галузі у шести різних номінаціях.

Альфонсо Альбайса та його команда дизайнерів удостоїлися нагороди за сміливий та новаторський стиль таких моделей як купе-кросовер INFINITI QX55 та абсолютно нове покоління INFINITI QX60. Представники Newsweek також відзначили високий темп, з яким еволюціонує фірмовий стиль Nissan та INFINITI.

З моменту приходу в компанію в 1988 Альфонсо Альбайса взяв участь у створенні десятків як концептуальних, так і серійних моделей. Серед них такі знакові у світі дизайну автомобілі, як прототип Nissan Proto Z, електромобіль Ariya, а також останні новинки бренду INFINITI, включаючи QX55 та QX60.

«Нагорода від Newsweek велика честь для мене. Це офіційне визнання того, що я і моя команда протягом стільки років робить щось правильне, - зазначив на церемонії нагородження Альфонсо Альбайса. - Я щасливий, що ось уже 34 роки працюю з таким неймовірно талановитими колегами. Це вже нагорода сама по собі».

Попереду команда Альфонсо має ще багато цікавої роботи. Стратегія INFINITI «АМБІЦІЇ 2030» передбачає створення цілої лінійки нових автомобілів, у тому числі на електричній тязі. Втім, амбіції віце-президента із глобального дизайну INFINITI виходять навіть за межі планети Земля. Нещодавно стало відомо, що команда Альфонсо Альбайса візьме участь у розробці нового місяцехода NASA.

Джерело: DIP AUTO

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація