Незалежні дизайнери показали Nissan Murano 2025 року

Незалежні дизайнери показали Nissan Murano 2025 року

17 червня 2024
0

Наприкінці цього року на ринок вийде четверте покоління кросовера Nissan Murano. Новинка неодноразово потрапляла в об'єктиви фотошпигунів, а тепер її взагалі показали на реалістичних рендерах. Їх опублікувало видання Carscoops.

Судячи з зображень, кросовер буде виконаний у тій же стилістиці, що і Ariya. Murano зберіг знайомий силует, а ось передня частина виглядає трохи інакше з дворівневими фарами та новою решіткою радіатора. Також менш рельєфними стали боковини, а колісні диски виглядають ефектніше. На кормі обіцяно нові ліхтарі, які будуть виконані у формі єдиного блоку.

Відомо, що салон автомобіля буде виконаний відповідно до сучасної мови дизайну марки, а в его оснащення увійде нова цифрова панель приладів і мультимедійна система з широкоформатним екраном. Кількість фізичних кнопок зведуть до мінімуму. Ще буде проекційний дисплей, камери кругового огляду, система клімат-контролю, круїз-контроль, широкий перелік систем допомоги водію та помічників безпеки.

Майбутній Murano наводитиме у рух не 3,5-літровий двигун V6 на 260 к.с., а 2,0-літровий чотирициліндровий турбомотор від Infiniti QX55. Крім того, за даними інсайдерів, компанія відмовиться від безступеневої трансмісії (CVT) на користь традиційної дев'ятиступінчастої «автомата». Murano 2025 дебютує наприкінці цього року і конкуруватиме з Hyundai Santa Fe, Kia Sorento, Jeep Grand Cherokee та Honda Pilot.

Джерело: Авто Центр
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація