Незалежний дизайнер показав нову Tesla Model S

Незалежний дизайнер показав нову Tesla Model S

10 червня 2024
0

Прототип Tesla Model S був представлений ще в 2009 році, але серійне виробництво розпочалося лише у 2012 році. З того часу компанія постійно вдосконалює модель, але на сьогоднішній день Model S вважається трохи застарілою.

Згідно з Autoevolution, можливо, що седан отримає ще одне оновлення дизайну, оскільки Tesla відклала впровадження нових моделей на невизначений термін. Дизайнер, відомий під нікнеймом @vburlapp у соціальних мережах, поділився рендером наступника Model S у своєму Instagram.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Vince Burlapp (@vburlapp)

У його уявленні, нова модель цілком відрізняється від поточного електромобіля. Фактично, єдине, що збереглося від попередника - це назва. Дизайнер створив автомобіль з клиновидним силуетом і абсолютно круглими колісними арками.

Також в новому електромобілі передбачено камери замість бічних дзеркал і світлову панель на всю ширину кузова. З огляду на низький силует, можливо, що задній ряд пасажирів матиме обмежені умови для комфортного розміщення.

Наразі немає підтвердженої інформації про розробку нової Model S від Tesla, хоча Ілон Маск у своїх інтерв'ю неодноразово висловлювався щодо цього. З урахуванням зростаючої конкуренції в класі представницьких електромобілів, можливо, компанія вирішить створити друге покоління Model S.

Джерело: 24tv.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація