Німеччина та ЄС профінансували закупівлю 31-го «Соціального таксі»

Німеччина та ЄС профінансували закупівлю 31-го «Соціального таксі»

10 липня 2024
0

Запровадження послуги «Соціальне таксі» сприятиме усуненню бар'єрів і створенню інклюзивного середовища для всіх мешканців громад. Завдяки спеціалізованим автомобілям на базі MAN TGE маломобільні мешканці громад зможуть дістатися до державних спеціалізованих закладів, комунальних і медичних установ та інших місць для отримання необхідної допомоги та послуг.

«Проєкт соціального таксі розроблений з урахуванням особливих потреб вразливих категорій громадян України в партнерських громадах поблизу лінії зіткнення. Ми сподіваємося, що він допоможе громадянам краще долати труднощі, спричинені війною. Чим стійкішим буде населення України, тим краще країна зможе протистояти російській агресії, відновитися та відбудовуватися після неї», - прокоментував Мартін Брейтмаєр, заступник керівника відділу співробітництва Посольства Федеративної Республіки Німеччина в Україні.

Всього закуплено 31 спеціалізований автомобіль для громад в 9 областях України, з них 16 передані громадам під час офіційної церемонії у м. Київ, решта буде передана громадам до кінця липня 2024 року. 29 транспортних засоби закуплені за кошти уряду Німеччини та 2 - Європейського Союзу.

Автомобілі закуплені у межах «Спеціальної програми підтримки України /EU4ResilientRegions» та здійснена Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH) за фінансування уряду Німеччини та Європейського Союзу.

Джерело: AUTO-Consulting
Фото: GIZ Ukraine

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація