Німецькі тюнери радикально трансформували BMW M2

Німецькі тюнери радикально трансформували BMW M2

08 серпня 2024
0

Німецький тюнер Vorsteiner запропонував аеродинамічний обвіс із вуглецевого волокна для BMW M2 в кузові G87.

У комплекті, зазначає BMWblog, є все: від вентиляційних отворів на капоті до спойлера з качиним хвостом. Однак мало кому з фанатів баварської марки цей комплект сподобався.

Опуклі крила доповнюються потужнішими бічними порогами, щоб збільшити профіль M2. Крім того, вбудований задній спойлер можна замінити на фіксоване крило. Воно також виготовлене з вуглецевого волокна, як і всі інші деталі, розроблені Vorsteiner.

Експерти зазначають, що створення такого вигляду M2 обійдеться недешево. Капот коштує 4495 доларів, тоді як на задній спойлер у стилі CSL слід потратити 3495 доларів. Якщо є бажання мати розширені передні крила з бічними порогами, то приготуйтеся віддати 5495 доларів США.

Щоправда, на цьому витрати не завершаться, оскільки є інші забаганки. Vorsteiner Carbon Kit включив передній спойлер за 1695 доларів і задній дифузор за 2495 доларів.

Якщо клієнт захоче ще й заднє антикрило, то це обійдеться в 3490 доларів. Окрім змін у кузові, цей M2 також має жовті денні ходові вогні.

Коли мова заходить про задню частину автомобіля, то купе вразить суперечливими складеними наконечниками вихлопу. Його титановий глушник важить приблизно на 8 кг більше, ніж стандартна установка.

Тут розробник використав закрилки з електричним керуванням і титановий модуль обробки вихлопної труби з керамічним покриттям. Звуки вихлопу особливо вражають, коли автомобіль працює в режимі Sport або Sport+.

Джерело: 24tv.ua
Фото: BMWblog

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація