Німці презентували два електричних вантажних електровелосипеди

Німці презентували два електричних вантажних електровелосипеди

09 червня 2023
0

Німецький бренд Winora презентував два нові вантажні велосипеди з електроприводом: FUB 2W та FUB 3W. Як стверджують у компанії, нові моделі здатні замінити автомобіль. Абревіатура FUB розшифровується як «Сімейний універсальний велосипед».

Обидві моделі - FUB 2W и FUB 3W - побудовані на стальній рамі та оснащені потужним електродвигуном Bosch Cargo Line та батареєю Bosch PowerPack 500. За доплоту виробник пропонує додатковий блок, який дозволить збільшими пробіг без підзарядки.

Велосипеди FUB оснащені ступичною коробкою передач від Shimano. Передачі перемикаються за допомогою поворотної ручки. Гальма на обох моделях гідравлічні. У FUB 2W вони від німецької компанії Magura. Версія FUB 3W використовує дискові гідравлічні гальма Zoom.

«Вантажний відсік» FUB 2W дозволяє перевозити двох дітей та невелику кількість продуктів. У кошик «старшого» FUB 3W можна посадити чотирьох дітей, а для багажу є окремий багажник ззаду. Загалом такий велосипед дозволяє перевозити до 250 кг вантажу (пасажири плюс багаж).

Модель FUB 2W коштує 5 299 євро та доступна в чорному або синьому кольорі. FUB 3W пропонують у чорному чи антрацитовому. Коштує такий велосипед трохи дорожче - 5 699 євро. Цілком доступна альтернатива сімейному автомобілю. До того ж, екологічно чиста.

Джерело: Autogeek
Фото: InsideEVs

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація