Nissan Armada нового покоління вперше помічено на дорозі

Nissan Armada нового покоління вперше помічено на дорозі

07 жовтня 2023
0

До кінця 2023 року або на початку 2024 року Nissan представить Armada нового покоління. Перші шпигунські знімки новинки опублікувало видання Motor1. Закамуфльований прототип позашляховика помітили під час дорожніх тестів.

Судячи з фото, незважаючи на всі зміни у зовнішності, Nissan Armada залишиться квадратним позашляховиком. На його характері не позначаться ні нова нижня панель, що підкреслює ширину кузова, ні нові фари з Г-подібними ходовими вогнями. Також у прототипу нова решітка радіатора з двома горизонтальними ламелями та широкою поперечиною у верхній частині.

Над практично вертикальною кормою нависає досить широкий спойлер. З боків від багажних дверей видно вертикальні ліхтарі, а над масивним бампером - горизонтальні смуги стоп-сигналів. По центру бампера - кріплення для причіпного пристрою. Колісні диски у прототипу мноспіцеві із чорною обробкою.

Знімків салону немає. Nissan Armada актуального покоління укомплектований 7,0-дюймовою панеллю приладів та 12,3-дюймовим інформаційно-розважальним екраном. Очікується, що у моделі нового покоління вони будуть більшими. Також обіцяні якісніші оздоблювальні матеріали та оновлені технології безпеки та допомоги водієві.

За попередньою інформацією місце нинішнього 5,6-літрового двигуна V8 потужністю 400 к.с. під капотом нового Armada зайняв Twin-Turbo V6 на 424 л. Працює він у парі з новим 9-ступінчастим автоматом, тоді як у попередника 7-ступінчастий.

Майбутній Nissan Armada побудований на одній платформі з новим Infiniti QX80, який дебютував у серпні цього року на конкурсі елегантності у Пеббл-Біч. Імовірно, позашляховики розділять силові агрегати, але відрізнятимуться зовні і оздобленням салону. У Infiniti QX80, як представника преміум-сегменту, він більш розкішний.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація