Nissan Frontier готується до перегонів у пустелі

Nissan Frontier готується до перегонів у пустелі

20 жовтня 2023
0

Nissan та команда Forsberg Racing, заснована чемпіоном Formula Drift Крісом Форсбергом, об'єдналися, щоб представити модифіковану версію пікапа Frontier на перегонах NORRA 500. 805-кілометровий заїзд по пустелі стартує 20 жовтня в Енсенаді, Мексика. Учасники доїдуть до Сан-Феліпе й, повернувшись назад, фінішують 21 жовтня.

За кермом серійного Frontier Pro-4X 2023 року буде Кріс Форсберг, який брав участь у його підготовці до заїзду. Вже з конвеєра пікап оснащений повним приводом зі зниженим діапазоном, диференціалом, що блокується та амортизаторами Bilstein. Кузов захищений від пошкоджень функціональними пластинами.

У ході підготовки до пустельного ралі на нього встановили ліфт-комплект Nismo Off Road та високопродуктивну підвіску. Також доопрацювання включають модернізований комплект освітлення, експедиційний багажник та слайдери. Справлятися з пісками йому допоможуть 17,0-дюймові легкосплавні колісні диски NISMO Axis Truck Beadlock, взуті у шини Yokohama Geolander M/T G003. Доповнює гоночний образ повний графічний пакет Forsberg Racing.

Під капотом у Frontier Pro-4X 3,8-літровий двигун V6 потужністю 310 к.с. Максимальний крутний момент - 381 Нм. Працює мотор у парі з 9-ступінчастою автоматичною коробкою.

Після заїзду у Мексиці Nissan Frontier Pro-4X з'явиться на виставці SEMA 2023 у Лас-Вегасі, яка відкриється 31 жовтня. Публіці пікап представить Кріс Форсберг. Також Nissan привезе до Лас-Вегасу ще кілька концептів.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація