Nissan оновив седан Versa до 2024-го модельного року

Nissan оновив седан Versa до 2024-го модельного року

29 вересня 2023
1

Найдешевший новий автомобіль на ринку США подорожчав. Це седан Nissan Versa, який за умовчанням обладнають просунутим пакетом систем безпеки Safety Shield 360 з автоматичним екстреним гальмуванням із виявленням пішоходів та системою керування далеким світлом. Ціна стартує з 16130 доларів (без урахування доставки). Вартість автомобіля зросла всього на 150 доларів, завдяки чому Versa зберегла звання найдоступнішої нової машини в США.

Versa (у деяких країнах продається під назвою Almera) пережила серйозний рестайлінг лише рік тому, отримавши збільшену решітку радіатора та бампери з хромом.

Базову Versa обладнають галогеновими фарами та сталевими дисками діаметром 15 дюймів, семидюймовим екраном мультимедійної системи та багатошаровим лобовим склом, що допомагає зберігати відносну тишу в салоні. У варіанта на сходинку вище, SV, в арсеналі 16-дюймові легкосплавні колеса, запуск двигуна з кнопки, відсік для бездротової зарядки та додатковий екранчик на панелі приладів.

ТОП-версія SR пропонується з темною хромованою решіткою радіатора, спойлером, чорними дзеркалами з вбудованими поворотниками та колесами на 17 дюймів. У салоні - восьмидюймовий тачскрін. За доплату пропонуються пакет S Plus із підтримкою Apple CarPlay та Android Auto, а також інтелектуальний круїз-контроль.

Під капотом розташована попередня 1,6-літрова «четвірка» потужністю 124 кінські сили. В базі вона працює з п'ятиступінчастою механічною коробкою передач, а в інших виконаннях - з варіатором CVT. Найдорожча Versa оцінюється в 20140 доларів.

Джерело: Мотор
Фото: Nissan

Обговорення новини

No Mercy  

4 звичайні майже мінімальні американські зарплати коштує нове авто.

-5ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація