Nissan підготував особливу версію пікапа Frontier

Nissan підготував особливу версію пікапа Frontier

05 лютого 2024
0

Компанія Nissan запропонує усім охочим спеціальну версію пікапа Frontier. Вантажівка з пакетом Forsberg Edition нагадує машину для пустельних перегонів. У неї інша підвіска та випускна система - і те й те з каталогу Nismo.

Пікап названий на честь команди Forsberg Racing, торішнього переможця мексиканського ралі NORRA 500, та відрізняється набором аксесуарів. Комплект включає наклейки та шильдики Forsberg Racing, а також деталі з каталогу Nismo Off Road. Весь тюнінг буде доступний для Frontier Crew Cab 2022 випуску і молодше вже цієї осені за 9999 доларів.

На Nissan Frontier Forsberg Edition встановлений заводський ліфт підвіски, верхні ковані важелі та амортизатори з покращеними характеристиками. Колеса Axis Beadlock діаметром 17 дюймів взуті в шини Yokohama Geolandar X-AT.

Додатково пікап оснащений новою випускною магістраллю, захистом порогів та експедиційним багажником з інтегрованою світлотехнікою. Пакет можна буде докупити при замовленні нової машини або встановити на вже куплену в офіційних дилерів.

Джерело: Мотор

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація