Nissan повернув новому X-Trail старий атмосферний мотор

Nissan повернув новому X-Trail старий атмосферний мотор

26 травня 2022
0

Nissan повернув новому X-Trail старий атмосферний двигун. В Австралії кросовер четвертого покоління буде продаватися тільки з чотирициліндровим двигуном об'ємом 2,5 літра, хоча на ключових ринках у США та Китаї єдиним можливим варіантом є «турботрійка» 1.5 зі змінним ступенем стиснення. Інші особливості австралійського X-Trail - видозмінена вставка на задньому бампері та мультимедіасистема з широкоформатним тачскріном.

Новий Nissan X-Trail дебютував два роки тому у США під ім'ям Rogue, і тоді кросовер був доступний лише зі 184-сильним (245 Нм) атмосферним двигуном 2.5. Однак у листопаді 2021 року цей мотор змінили на більш економічну та тяжку «турботрійку».

Донедавна нові Nissan Rogue/X-Trail не мали безнаддувних двигунів, але в Австралії консервативні покупці, тому агрегат повернули в гамму. Порівняно з вихідною американською версією потужність і момент, не змінилися. Можливий вибір між переднім та повним приводом, але варіатор X-Tronic безальтернативний.

По салону американський, китайський та австралійський кросовери схожі, хіба що на Зеленому континенті топ-версії мають медіасистему з 12,3-дюймовим широкоформатним тачскрином, недоступну в США. В іншому списку параметрів вони схожі - передбачені проекційний екран, віртуальна панель приладів, панорамний дах, обробка шкірою Nappa, камери кругового огляду і тризонний клімат-контроль.

На австралійський ринок новинка вийде влітку, а до кінця року мають бути представлені європейська та японська версії з гібридною силовою установкою.

Джерело: Nissan

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація