Nissan представив ювілейну версію спорткупе Z

Nissan представив ювілейну версію спорткупе Z

17 червня 2024
0

Американські фани компанії Nissan зможуть придбати у США нову версію купе Z у виконанні Heritage Edition. Новинку присвячено 55-річчю моделі, яка свого часу викликала справжній фурор на місцевому ринку та привернула до марки величезний інтерес покупців.

Nissan Z Heritage Edition легко дізнатися по яскравому помаранчевому забарвленню з декоративними смугами, новим чорним 19-дюймовим дискам оригінального дизайну і «двоповерховому» облицювання радіатора, що нагадує про перше покоління Datsun 240Z.

Автомобіль оснащений 3-літровим 6-циліндровим двигуном з двома турбінами, який розвиває 400 к.с. Покупці зможуть вибирати між 6-ступеневою «механікою» та 9-діапазонним «автоматом», який відправляє всю міць мотора до задніх коліс. Допомагає приборкати болід диференціал обмеженого тертя та ефективні гальмівні механізми Nissan Performance із червоними супортами.

Новинка буде виготовлена лімітованим тиражем, а задоволення мати ювілейний спорткар оцінили в $59135, що на $6165 дорожче за версію Performance, на основі якої вона створена.

Джерело: Авто Центр
Фото: Nissan

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація