Nissan презентував оновлений Note Aura Nismo

Nissan презентував оновлений Note Aura Nismo

18 липня 2024
0

Японська компанія Nissan офіційно представила оновлену «заряджену» версію хетчбека Note Aura, підготовлену підрозділом Nismo. Про це повідомляє пресслужба виробника.

На початку нинішнього року компанія провела оновлення свого популярного преміального хетчбека Note Aura, а тепер прийшов час для стильного спортивного варіанту Note Aura Nismo. Новинка отримала оновлену систему повного приводу 4WD, агресивний аеродинамічний обвіс і розширений функціонал.

Note Aura Nismo оснащується виключно електрифікованим силовим агрегатом Nissan e-Power. Оновлена версія доступна у двох варіантах - моно- та повнопривідному. Порівняно зі звичайним хетчбеком Note Aura 4WD, задній мотор версії Nismo додав у потужності 10 кВт/13,6 к.с. і має на 50 Нм більший крутний момент. Крім того, в процесі модернізації були вдосконалені системи приводу як передніх, так і задніх коліс. Це дасть змогу збільшити швидкість проходження поворотів і в цілому поліпшить керованість моделі.

Крім того, повнопривідна версія отримала нові полегшені 17-дюймові алюмінієві диски. Їхній особливий дизайн ретельно опрацьовано з точки зору аеродинаміки, щоб зменшити завихрення під час руху.

Нагадаємо, що до складу гібридної системи e-Power у моделі Note Aura входить 1,2-літровий бензиновий ДВЗ потужністю 60 кВт/82 к.с., який працює в парі з електромотором потужністю 100 кВт/136 к.с. У повнопривідній версії до них додається ще один двигун із віддачею 50 кВт/68 к.с.

Зовні версія Note Aura Nismo виділяється власним агресивним обвісом, іншим облицюванням радіатора і бамперами, а також заднім бампером зі сплітером і дифузором. Капот прикрашає чорна матова аплікація. Ексклюзивний сірий колір кузова Nismo Stealth Gray (на фото) вдало поєднується з чорними та червоними глянцевими елементами. Аналогічна кольорова гама використана і для оздоблення інтер'єру. Покупці зможуть обирати з 7 кольорів кузова, включно з 2 двоколірними варіантами.

Крім того, Note Aura Nismo отримав оновлені налаштування водійського крісла, а як опцію можна замовити «ковші» Recaro. Ще однією приємною опцією новинки стане аудіосистема Bose Personal Plus.

Автомобіль вже доступний для замовлення у японських дилерів марки за ціною від 3072300 ієн ($19636) за монопривідний варіант і від 3473800 ієн ($22202) - за Note Aura Nismo 4WD.

Джерело: Авто Центр
Фото: Nissan

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація